Kamp

Elk jaar gaan Jong en Oud in juli 9 dagen op kamp, van zaterdag tot zondag. De exacte data worden al vanaf het begin van het werkjaar meegedeeld, zodat je je vakantie eromheen kan plannen.

Op Paasmaandag wordt tijdens de paasactiviteit de locatie van het kamp bekend gemaakt, die dag kunnen er ook 2 halve kampen gewonnen worden: één voor Jong en één voor Oud, de winnaars moeten maar de helft van het kampgeld betalen.

Ten slotte wordt het thema van het kamp bekend gemaakt op het jaarlijkse KLJ-Kaffee, dit is een avond waarop iedereen welkom is in het lokaal voor een hapje en een drankje en er ook meer info gegeven wordt over het kamp.

In oktober volgt er dan het Frietfestijn, dit weekend mag iedereen stoofvlees of vol-au-vent komen eten in het lokaal en worden het kampfilmpje en de kampfoto's getoond.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.KLJ Privacy policy