a cute kitten

Verhuur lokaal

Op zoek naar een leuke locatie voor een weekend met je jeugdvereniging? Daarvoor kan je bij KLJ Melsele zeker terecht. We stellen gedurende een aantal weekends per jaar ons lokaal ter beschikking voor weekends van jeugdverenigingen of bestuursweekends. De beschikbare data vind je terug in de verhuurkalender.

Wie kan ons lokaal huren?

Het lokaal van KLJ Melsele is geschikt voor kleine en middelgrote groepen tot maximaal 30 personen. Bij voorkeur jeugdbewegingen, jeugdverenigingen of jeugdsportclubs.

Wat bieden we aan?

Er is 1 grote ruimte die door middel van schuifpanelen kan worden opgedeeld in 2 kleinere ruimtes, ideaal voor een aparte slaapruimte. In deze ruimte zijn alle faciliteiten voorzien als tafels, stoelen, zetels, een projectiescherm en koelkasten. Daarnaast is er ook een ruime en praktische keuken met groot gasfornuis, oven en microgolfoven. ideaal om te koken voor groepen. Het sanitair bestaat uit 3 toiletten en een lavabo. Het gebruik van keuken- en eetgerei wordt standaard in de huurprijs opgenomen. Water, elektriciteit, gas en verwarming zijn aanwezig.

Het aangrenzend speelterrein heeft een oppervlakte van 600m2 en is gedurende het hele weekend volledig beschikbaar. Het lokaal ligt op wandelafstand van het dorpsplein, ook ideaal voor het organiseren van activiteiten.

Alles is dus voorzien voor een geslaagd weekend.

Hoeveel kost dit?

Voor een weekend van 2 overnachtingen wordt er gewerkt met een all-in formule voor jeugdverenigingen, ook het gebruik van materiaal en verbruik van energie en water is inbegrepen. De totaalprijs hiervan bedraagt 150 euro incl. BTW. Wil je het lokaal huren voor een feestje of dergelijk en heb je het dus maar 1 dag nodig? Dan is de kostprijs 90 euro. We vragen ook steeds een waarborg van 100 euro die wordt weerhouden bij schadegevallen.

Waar moet ik op letten als ik het lokaal wil huren?

  • Het lokaal wordt netjes en proper achtergelaten in dezelfde staat als in het begin van de huurperiode.
  • Het lokaal is voor een weekend beschikbaar vanaf vrijdagavond 19u00 tot zondagmiddag om 12u30.
  • Het huurgeld en de waarborg dienen voor de huurperiode betaald te worden.
  • Er is een inventaris opgemaakt van de bezittingen van KLJ Melsele. Bij schadegevallen wordt de vermelde waarde van de waarborg weerhouden. Is het schadebedrag hoger dan de waarborg, dan dient het resterende bedrag ook vergoed te worden. Alles wordt gecontroleerd voor en na de huurperiode.
  • De huurder wordt aansprakelijk gesteld voor brand en buurtoverlast. Eventuele kosten worden doorgerekend aan de huurder.
  • Wanneer kan ik het lokaal huren?
  • De beschikbare data staan hiernaast in de verhuurkalender. De vereniging die als eerste een aanvraag plaatst voor een bepaalde datum, heeft automatisch voorrang.
  • Op data die niet vermeld staan in de verhuurkalender wordt het lokaal niet verhuurd.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.KLJ Privacy policy