Uitpas KLJ Melsele

Uitpas

We hebben een partnerschap met de uitpas! De uitpas is een voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten, hiermee kan je punten verzamelen in ruil voor voordelen. De uitpas is voor iedereen, mensen in armoede hebben recht op een kansentarief.

Wat is de UiTPAS

De UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten. Dit houdt in dat je door deelname aan vrijetijdsactiviteiten punten kan sparen en deze kan inwisselen voor voordelen (zoals kortingen, cadeaus, gratis tickets, etc…). Je kan van deze voordelen genieten over heel Vlaanderen, dus niet enkel bij ons.

Bijkomend biedt de UiTPAS ook een korting aan voor mensen in kansarmoede. Dit is het kansentarief. Met dit tarief betaal je verminderde prijs voor vrijetijdsactiviteiten. Indien je in aanmerking komt voor dit tarief kan je een UiTPAS kopen met attest van kansenstatuut (te verkrijgen bij bv. je OCMW of ziekenfonds), dan krijg je korting op de kaart en een voordeelprijs op het lokale UiTPAS-aanbod.

Voordelen bij KLJ Melsele

Voor mensen zonder kansentarief biedt KLJ Melsele geen voordelen aan, ze kunnen echter wel punten sparen op onze activiteiten elke vrijdag/zondag. Wanneer iemand deelneemt aan een activiteit, scant deze zijn UiTPAS aan de online balie van KLJ Melsele (of een andere vereniging) of scant deze de Qr-code met de app. Elke deelname is goed voor 1 punt. Die punten kan de deelnemer omruilen voor kortingen, gratis tickets of cadeaus bij eender welke aanbieder in eender welke UiTPASregio.

Voor mensen met kansentarief is er een korting op onze uitstappen en het Kamp. Je kan dit tarief eveneens aanvragen aan de (online) balie. Uiteraard kunnen mensen met kansentarief ook punten sparen, het kansentarief is slechts iets extra.

Vragen?

 Indien je nog vragen hebt kan je de leiding van KLJ Melsele zeker aanspreken op een activiteit.

Bijkomende info over de UiTPAS in het algemeen (waar je het koopt, hoe je een acount aanmaakt, …), en over de UiTPAS in Beveren kan je hieronder vinden;

https://www.beveren.be/nl/uitpas