Word lid bij KLJ Melsele!

Binnen al onze leeftijdsgroepen is er een enorme openheid tegenover nieuwe leden, laat je dus zeker niet afschrikken doordat je niemand kent! Vrienden zal je snel genoeg hebben.

Iedereen mag steeds 2 keer gratis komen proberen of hij/zij onze KLJ leuk vindt. Daarna kan je hem/haar gemakkelijk inschrijven bij één van onze leiders in het lokaal door een ingevuld inschrijvingsformulier samen met €26 over te schrijven of via onderstaande formulieren. Wilt broer of zus ook meekomen? Nog beter! Vanaf het tweede kind betaal je maar €13. Dit inschrijvingsgeld gaat integraal naar de verzekeringen, wij maken hier dus zelf geen winst op.

Wist je trouwens dat je bij veel ziekenfondsen (een deel van) dit inschrijvingsgeld terugbetaald kan krijgen?

Wat neem je wel en niet mee naar de KLJ?

Hou er altijd rekening mee dat je vuil kan worden tijdens een activiteit, doe dus zeker niet je mooiste kleren aan. Denk er ook aan om een regenjas mee te nemen bij slecht weer. Als er aangepaste kledij nodig is voor een activiteit staat dit altijd op de uitnodiging.

Tijdens elke activiteit wordt er een pauze gegeven, tijdens deze pauze is het dan mogelijk om een drankje, chips of koekjes te kopen. Daarom is het altijd handig om wat geld mee te nemen.

Een frisdrankje kost €1,00, een flesje water €0,50 en een zakje chips €0,80.

Voor de Oud-KLJ leden is er ook bier te krijgen €1,00. Oud-KLJ leden die nog geen 16 zijn mogen vanzelfsprekend geen alcohol drinken.

Het is uiteraard ook steeds toegelaten om zelf een hapje en een drankje mee te nemen voor tijdens de pauzes, ook een beker heerlijk fris kraantjeswater is gratis te verkrijgen.

Elektronica zoals gsm’s, IPods, tablets en dergelijke mogen niet gebruikt worden tijdens activiteiten, het is dan ook niet nodig om deze dingen mee te brengen. Heb je het toch bij? Dan kan je het aan het begin van de activiteit afgeven aan de leiding, dan krijg je het daarna terug. Als je je elektronica niet afgeeft ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele schade. De leiding heeft altijd zelf een gsm bij in het geval van noodgevallen.

Uniform

Het enige verplichte uniform is een KLJ-sjaaltje, dit is heel belangrijk voor de zichtbaarheid.

Dit sjaaltje is te verkrijgen voor 5€ in het lokaal.

Aangezien het sjaaltje het enige verplichte kledingstuk is (en tevens heel belangrijk) voorzien we een kleine straf van 5 rondjes rond de koer als je je sjaaltje niet aanhebt.

Het is natuurlijk wel mogelijk om vrijblijvend extra kleding van onze afdeling te kopen: Een t-shirt of een topje kost €10, een sweater kost €38.

Dit is niet verplicht, maar wel heel cool!