KLJ Melsele inschrijvingsformulier

Inschrijvingsfiche
Geslacht
Is er al een ander lid ingeschreven op hetzelfde adres?
Het lid verleent hierbij aan de lokale KLJ-afdeling het recht om foto’s, die gemaakt worden door of in opdracht van de afdeling tijdens een activiteit van die afdeling, te publiceren in alle publicaties van de lokale afdeling. Die publicaties kunnen zowel op papier als elektronisch zijn, ongeacht de vorm van de drager m.i.v. de websites. Reproductie is onbeperkt toegelaten binnen deze publicaties.
Het lid verleent hierbij aan KLJ & Groene Kring vzw het recht om de foto’s, die gemaakt worden door of in opdracht van de lokale afdeling of KLJ & Groene Kring vzw tijdens activiteiten georganiseerd door KLJ, te publiceren op volgende wijze: algemeen gebruik in het kader van alle publicaties van KLJ en Groene Kring vzw, zowel op papier als elektronisch, ongeacht de vorm van de drager m.i.v. de websites. Reproductie is onbeperkt toegelaten binnen deze publicaties.
Voor het gebruik van groepsfoto’s, genomen tijdens KLJ-activiteiten, hebben we in principe geen toestemming nodig. Wil je dit toch niet? Laat het ons weten.
Door in te schrijven als KLJ-lid ga je akkoord met de privacyverklaring van KLJ & Groene Kring vzw. Na te lezen op www.klj.be/sluit-je-aan/privacyverklaring