Activiteiten

Natuurlijk organiseren we niet alleen superleuke activiteiten die maar een dag duren tijdens het weekend, maar blijven we soms ook langer weg. Deze uitstapjes kunnen een weekend of zelfs langer dan een week duren. Om alles overzichtelijk te maken, kun je hier alle informatie nog eens bekijken.


Kalender activiteiten

Bij KLJ Melsele organiseren we het hele jaar door leuke en uitdagende activiteiten op vrijdagavond en zondagmiddag. Vrijdagavond is speciaal voor onze oudere leden, terwijl zondagmiddag activiteiten biedt voor een jonger publiek.

Wil je weten wat er allemaal op de planning staat? Bekijk de kalender voor een volledig overzicht van onze activiteiten.


Piepweekend

Op piepweekend trekken we er een weekendje op uit met onze jongste leden. Het is voor velen een eerste weekendje zonder ouders, maar ook een goede voorbereiding voor kamp! Tijdens dit weekend laten we ons helemaal gaan. We spelen de leukste spelletjes, eten samen en verkleden ons in thema. Al spelend vliegt dit weekend dan ook veel te snel voorbij.


Jong-/midweekend

Elk jaar gaat ook jong of mid op weekend. Hier wordt dus afgewisseld tussen de twee leeftijdsgroepen. Er wordt altijd tijdig meegedeeld welke groep op weekend zal gaan. We trekken met de fiets naar een lokaal in de buurt en zullen hier een weekendje verblijven. We spelen de zotste activiteiten en maken er een onvergetelijk weekend van. Dit wil je zeker niet missen!

Wil je meer weten over jong-/midweekend


Leefweek

Leefweek is een bijzondere en inspirerende ervaring waarin we een week lang intensief samenleven. Tijdens deze week delen we niet alleen een huis, maar ook onze dagelijkse routines en verantwoordelijkheden. Terwijl we naar school of werk gaan, nemen we ook de tijd om samen onze maaltijden te bereiden en van elkaars gezelschap te genieten.

Wil je meer weten over leefweek?


Kamp

Ons kamp is het hoogtepunt van het KLJ-jaar. Vol avontuur, plezier en vriendschap op een prachtige locatie. Tijdens het kamp ondernemen we tal van leuke activiteiten en beleven we gezellige avonden samen. Het is een unieke kans om betere vrienden te worden en onvergetelijke herinneringen te creƫren. We sluiten deze fijne periode af met een gezellige avond bij het kampvuur.

Wil je meer weten over ons kamp?