MID (12 jaar – 16 jaar)

Activiteiten: zondag 14u00 – 17u00

MID is de middelste leeftijdsgroep, hier is iedereen van 12 tot 16 jaar welkom. De activiteiten gaan telkens door op zondagen van 14u tot 17u, als hiervan afgeweken wordt, zal dit altijd op voorhand meegedeeld worden. MID gaat jaarlijks op kamp, gaat om de twee jaar op weekend en mag ook deelnemen aan sportfeesten.

Jongeren vanaf het jaar dat ze 16 word zitten ze nog in de MID groep. Het lid mag dan bovenop de activiteiten voor MID op zondag, ook naar de activiteiten voor Oud komen op vrijdag. Er mag dan ook gekozen worden om met MID op weekend én op kamp te gaan, of op leefweek en kamp met Oud. Je ligt op kamp dus in de tent bij dezelfde leeftijdsgroep als waarmee je in het jaar met op weekend/leefweek bent geweest. Let wel: er wordt geen alcohol gedronken onder de 16 jaar, ook boven de 16 jaar wordt dit met mate gedaan.

Zoals hierboven vermeld gaat Jong elk het jaar op weekend, dit is uiteraard niet verplicht, maar wel zeker en vast aan te raden! De groep wordt namelijk echt gevormd op weekend en dit is ook een mooie voorbereiding op het kamp. Hetzelfde geldt trouwens voor het kamp, meegaan is niet verplicht, maar we zien wel dat de groep na het kamp een heel pak hechter is .

Zodat onze leden (én leiding) zich kunnen focussen op hun examens, zijn er in juni geen activiteiten. In juli gaan we echter wel op kamp en doorheen de zomer nemen we ook deel aan sportfeesten! Meer hierover vind je onder ‘Sportfeesten’ en ‘Activiteiten’