Verhuur KLJ lokaal

Op zoek naar een leuke locatie voor een weekend met je jeugdvereniging? Daarvoor kan je bij KLJ Melsele zeker terecht. We stellen gedurende een aantal weekends per jaar ons lokaal ter beschikking voor weekends van jeugdverenigingen of bestuursweekends. De beschikbare data vind je terug in de verhuurkalender.
Wanneer je graag ons lokaal zou willen huren, stuur dan een mailtje naar verhuur@kljmelsele.be

Wie kan ons lokaal huren?

Het lokaal van KLJ Melsele is geschikt voor kleine en middelgrote groepen tot maximaal 30 personen. Bij voorkeur jeugdbewegingen, jeugdverenigingen of jeugdsportclubs.

Wat bieden we aan?

Er is 1 grote ruimte die door middel van schuifpanelen kan worden opgedeeld in 2 kleinere ruimtes. In deze ruimte zijn alle faciliteiten voorzien als tafels, stoelen, zetels en een projectiescherm. Daarnaast is er ook een ruime en praktische keuken met groot gasfornuis, oven, microgolfoven en koelkast. Ideaal om te koken voor groepen. Het gebruik van keuken- en eetgerei wordt standaard in de huurprijs opgenomen. Water, elektriciteit, gas en verwarming zijn aanwezig. Het sanitair bestaat uit 3 toiletten en een lavabo.

Het aangrenzend speelterrein heeft een oppervlakte van 600m² en is gedurende het hele weekend volledig beschikbaar. Het lokaal ligt op wandelafstand van het dorpsplein, ook ideaal voor het organiseren van activiteiten.

Alles is dus voorzien voor een geslaagd weekend.

Hoeveel kost dit?

We vragen om het gepaste bedrag over te schrijven voor aanvang van het weekend/datum van het feest.

 • Weekend met 2 overnachtingen: €150 huurprijs + €140 waarborg
 • Feestje: €90 huurprijs + €100 waarborg
 • OPGELET: Bij geluidsoverlast halen we bij een weekend €100 van de waarborg en in geval van een feestje €50.

Waar moet ik op letten als ik het lokaal wil huren?

 • Het lokaal wordt netjes en proper achtergelaten in dezelfde staat als in het begin van de huurperiode.
 • Het lokaal is voor een weekend beschikbaar vanaf vrijdagavond 19u00 tot zondagmiddag om 12u30.
 • Het huurgeld en de waarborg dienen voor de huurperiode betaald te worden.
 • Er is een inventaris opgemaakt van de bezittingen van KLJ Melsele. Bij schadegevallen wordt de vermelde waarde van de waarborg weerhouden. Is het schadebedrag hoger dan de waarborg, dan dient het resterende bedrag ook vergoed te worden. Alles wordt gecontroleerd voor en na de huurperiode.
 • De huurder wordt aansprakelijk gesteld voor brand en buurtoverlast. Eventuele kosten worden doorgerekend aan de huurder.
 • Wanneer kan ik het lokaal huren?
 • De beschikbare data staan hiernaast in de verhuurkalender. De vereniging die als eerste een aanvraag plaatst voor een bepaalde datum, heeft automatisch voorrang.
 • Op data die niet vermeld staan in de verhuurkalender wordt het lokaal niet verhuurd.

Interesse? Contacteer ons via verhuur@kljmelsele.be!

Welke materialen kan je huren?

* Alle stoelen en tafels zullen bij aanvang in goede staat ter beschikking gesteld worden. De huurder kan dit bij ontvangst controleren. Eventuele tekortkomingen zullen geregistreerd worden.

Tafels
– Klaptafels: €5/stuk
– Witte tafels: €5/stuk

Stoelen
– Vouwstoelen: €0.50/stuk

Verhuurkalender

Mogelijke data:

mei 2024
No event found!