Leefweek

Het jaar dat Jong op weekend gaat (en Oud dus niet), gaat Oud in de plaats daarvan op leefweek. Dit valt doorgaans kort na de Krokusvakantie.

Volgende leefweek: 2018-2019

Tijdens de leefweek leven onze Oud-KLJ'ers een hele week samen in ons lokaal, alsof dat ons huis is. We slapen dus in het lokaal, gaan naar school of naar ons werk vanuit het lokaal, koken samen, eten samen, .. en maken uiteraard ook heel veel plezier samen! Je mag tijdens leefweek enkel naar huis om je te douchen.

Er wordt beleg en brood voorzien om te ontbijten en te lunchen, er worden tussendoortjes en drankjes voorzien om mee te nemen naar school/werk en 's avonds is er altijd een warme maaltijd. Er wordt uiteraard voldoende tijd voorzien voor schoolwerk, maar we doen ook leuke activiteiten! Zo zijn we vorige keer gaan zwemmen en bowlen en zijn we ook op EHBO-cursus geweest.

Leefweek draait vooral rond het groepsgevoel en plezier maken!

Meer info komt steeds op voorhand op een aparte uitnodiging.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.KLJ Privacy policy