a cute kitten

Piep

Activiteiten:

ZONDAG 14u-17u

Piep is onze jongste leeftijdsgroep, zij hebben activiteit op zondag van 14u tot 17u. Alle kinderen zijn hier welkom vanaf geboortejaar 2012. Kinderen van geboortejaar 2008 kunnen dan kiezen om over te gaan naar Jong, of om toch nog een jaartje bij Piep te blijven. Zo moeten onze Piepers hun vriendjes niet noodzakelijk achterlaten en kunnen ze overgaan als ze er klaar voor zijn.

Piep gaat niet mee op kamp in de zomer, maar gaat wel op Piep-weekend. Dan gaan we 2 nachtjes op een andere locatie slapen en spelletjes spelen. Dit is niet alleen super leuk, zo leren ze ook al eens hoe het is om weg van thuis te slapen.

In juni heeft Piep om de 2 weken een activiteit, de leiding is dan namelijk druk bezig met hun examens. Er wordt in juni/juli wel nog een bangelijke slotactiviteit voorzien om het jaar af te sluiten.

Tijdens de zomermaanden nemen de andere leeftijdsgroepen elke week deel aan een sportfeest. Onze Piepers mogen op één sportfeest ook deelnemen om al eens te proeven van de sportzomer, zij mogen nog niet vendelen of wimpelen, maar nemen wel deel met hun eigen Piep-dans!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.KLJ Privacy policy