a cute kitten

Jong KLJ

Activiteiten

ZONDAG 14u-17u

Jong is de middelste leeftijdsgroep, hier is iedereen van geboortejaar 2004 tot 2009 welkom. De activiteiten gaan telkens door op zondagen van 14u tot 17u, als hiervan afgeweken wordt, zal dit altijd op voorhand meegedeeld worden. Jong gaat jaarlijks op kamp, gaat om de twee jaar op weekend en mag ook deelnemen aan sportfeesten.

Jongeren van geboortejaar 2004 zitten in een overgangsjaar. Het lid mag dan bovenop de activiteiten voor Jong op zondag, ook naar de activiteiten voor Oud komen op vrijdag. Er mag dan ook gekozen worden om met Jong op weekend én op kamp te gaan, of op leefweek en kamp met Oud. Je ligt op kamp dus in de tent bij dezelfde leeftijdsgroep als waarmee je in het jaar met op weekend/leefweek bent geweest. Let wel: er wordt geen alcohol gedronken onder de 16 jaar, ook boven de 16 jaar wordt dit met mate gedaan.

Zoals hierboven vermeld gaat Jong om het jaar op weekend, dit is uiteraard niet verplicht, maar wel zeker en vast aan te raden! De groep wordt namelijk echt gevormd op weekend en dit is ook een mooie voorbereiding op het kamp. Hetzelfde geldt trouwens voor het kamp, meegaan is niet verplicht, maar we zien wel dat de groep na het kamp een heel pak hechter is .

Zodat onze leden (én leiding) zich kunnen focussen op hun examens, zijn er in juni geen activiteiten. In juli gaan we echter wel op kamp en doorheen de zomer nemen we ook deel aan sportfeesten! Meer hierover vind je onder ‘Sportfeesten’ en ‘Activiteiten’

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.KLJ Privacy policy